GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH 1, 2, 5, 8 DHE 11 KATE ME 2 KATE NËNTOKË PARKIM

Ambient Tregtar, Kati 1,
Ambient nr.1 // SIPERFAQJA TOTALE - 263 m²
// SIPERFAQJA E BRENDSHME - 125 m² // SIPERFAQE VERANDE - 138 m², SIPERFAQE TUALET+MAGAZINE - 16 m²

Jeni te interesuar per te prenotuar kete apartament? Plotësoni formularin

Shopping Basket