GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH 1, 2, 5, 8 DHE 11 KATE ME 2 KATE NËNTOKË PARKIM

NJESI TREGTARE, Kati 1
NJESI TREGTARE: AMBIENTI NR. 1 // SIPERFAQJA TOTALE - 263 m²
SIPERFAQJA E BRENDSHME - 125 m² // SIPERFAQJA VERANDA - 138 m²
SIPERFAQE TUALET + MAGAZINE - 16 M² // SIPERFAQE PRIVE - 20 M²

Jeni te interesuar per te prenotuar kete apartament? Plotësoni formularin

Shopping Basket