GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH 1, 2, 5, 8 DHE 11 KATE ME 2 KATE NËNTOKË PARKIM

NJESI TREGTARE, KATI 1
NJESI TREGTARE: AMBIENTI NR. 1 // SIPERFAQJA TOTALE - 248 M²
SIPERFAQJA E BRENDSHME - 110 M² // SIPERFAQJA VERANDA - 138 M²
SIPERFAQE TUALET + MAGAZINE - 15 M²

Jeni te interesuar per te prenotuar kete apartament? Plotësoni formularin

Shopping Basket