GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH 1, 2, 5, 8 DHE 11 KATE ME 2 KATE NËNTOKË PARKIM

NJESI TREGTARE, KATI 2
NJESI TREGTARE: AMBIENTI NR. 4 // SIPERFAQJA TOTALE - 418,5 M²
SIPERFAQJA E BRENDSHME - 223,5 M² // SIPERFAQJA VERANDA - 195 M²
Siperfaqe Kuzhine - 42 M² // SIPERFAQE TUALET - 11 M²

Jeni te interesuar per te prenotuar kete apartament? Plotësoni formularin

Shopping Basket