TEKNOLOGJIA E NDËRTIMIT

SISTEM

Sistemi kapot

Sistemi kapot duke iu mbeshtetur sistemit struktural me tulle termike ofron kushte shume te mira termoizoluese per objektin Ky sistem termoizolimi i perdorur ofron kursim energjie deri ne 60% per ngrohje ashtu dhe per ftohje,komoditet klimaterik gjate gjithe vitit, eviton formimin e nyjeve termike ne ndertese ,mbron veshjen e nderteses kunder agjenteve atmosferike si dhe jep nje pamje me te bukur te objektit Njekohesisht pervec termoizolimit ofrohen dhe kushte te mira per izolimin akustik pasi struktura e dyfishte e perdorur ul ne menyre te ndjeshme percjelljen e zhurmave nga jashte brenda

Komforti dhe qetesia juaj jane prioriteti yne

IZOLIM

Izolimi akustik i objektit realizohet nga kombinimi i shume elementeve te perdorur ne objektin tone.

Sistemi kapot

SISTEMI QENDROR NGROHJE - FTOHJE PER CDO APARTAMENT

Ky sistem eshte i pozicionuar ne instalimet e fshehura te cdo njesie te objektit duke rritur vleren e apartamentit dhe duke shtuar komfortin ne te.

I emertuar si nje nder sistemet me eficente ky sistem mundeson:
– Kontroll ne te gjitha hapesirat e apartamentit duke pasur nje akses te pavarur te temperatures ne secilen prej tyre.
– Kursimi i nja hapesire te konsiderueshme duke lidhur disa pajisje te brendshme me vetem nje pajisje te jashtme.
– Eficense te plote ne hapesira te medha lineare per shkak te tubacioneve te instaluara.
– Ruajtjen e objektit nga nderhyrje te mevonshme ne mure apo fasade duke qene se instalimet jane te fshehura, te kryera qe ne fazen e ndertimit.

SISTEMI I

Sistemi i ashensoreve eshte i projektuar per te perballuar te gjithe levizjen e banoreve dhe lidh cdo kat te rezidences me hyrjen parkimet,nderkohe qe lidhja me katet e biznesit realizohet nepermjet shkalleve te dedikuara vetem per kete sektor. MoviLift Italia eshte nje firme prestigjioze e cila e ka zgjeruar aktivitetin e saj ne me shume se 45 shtete. Me nje teknologji qe shikon gjithmone drejt se ardhmes sjell produkte te nje cilesie te padiskutueshme. Siguria dhe eficensa maksimale jane prioriteti yne. Me nje kapacitet prej 8 personash dhe nje shpejtesi 1.75 m/s ky sistem ofron komoditet maksimal dhe rezistence ne kohe, kjo pasi materiali inoks i perdorur eshte rezistent ndaj faktoreve te jashtem.