KATI 1

GODINË BANIMI DHE SHËRBIMESH 1, 2, 5, 8 DHE 11 KATE ME 2 KATE NËNTOKË PARKIM

Rruga "3 Dëshmorët", YZBERISHT, TIRANË Investitor : Shoqëria "GRAND INVESTMENT" Apartamenti 38, Kati 2, Seksioni C

APARTAMENTI C-2-38 2+1

SIPERFAQJA TOTALE – 92.7 m²
SIPERFAQJA NETO – 79.5 m²
SIPERFAQJA E PERBASHKET – 13.2 m²